[11] Toți diferiți, toți egali – Pachet educațional / Consiliul Europei [EN]

Titlu: Toți diferiți, toți egali – Pachet educațional – Idei, resurse, metode și activități pentru educația non-formală interculturală cu tineri și adulți

Autor: Consiliul Europei / Pat Brander, Carmen Cardenas, Juan de Vicente Abad, Rui Gomes, Mark Taylor

Anul: 2016

ISBN 978-92-871-8351-4

Publicat cu sprijinul Consiliului Europei, ghidul reușește să se transpună într-o resursă utilă pentru cadrele didactice și formatorii care doresc să abordeze tematica educației interculturale, în special ca urmare a valorificării unui număr semnificativ de metode/tehnici educaționale: jocuri de rol, simulări, studii de caz, lucru în grup etc.

Partea A. Concepte cheie în educația interculturală

Capitolul 1. Provocări, probleme și sursele lor