[21] Introducere în folosirea jocurilor în educație: Un ghid pentru profesori și părinți / Dave Moursund [EN]

Titlu: Introducere în folosirea jocurilor în educație: Un ghid pentru profesori și părinți

Autor: Dave Moursund

Anul: 2007

„Această carte a fost scrisă pentru persoanele interesate în a ajuta copiii să învețe prin jocuri și să învețe despre jocuri. Audiența vizată include profesorii, părinții, bunicii și pe toți cei care vor să afle mai multe despre modul în care jocurile pot fi folosite eficient în educație.” (amazon.com)

Dave Moursund, autorul, este profesor – doctor în educație la Universitatea din Oregon.

Capitolul 1: Thinking Outside the Box
Capitolul 2: Background Information