[23] Play it Fair – Activități demonstrative pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani / Equitas [EN]

Titlu: Play it Fair – Activități demonstrative pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani

Autor: Equitas

Anul: 2009

ISBN 978-2-923696-20-1

Descriere:

Rezolvarea conflictelor și non-discriminarea reprezintă temele centrale ale activităților prezentate de Equitas în materialul anexat. Activitățile sunt descrise ca fiind potrivite pentru tabere de vară și activități după programul de școală, fiind bazate pe tehnici de educație non-formală. Multitudinea de tehnici utilizate permite adaptarea activităților în funcție de nevoia tematică și în funcție de vârsta copiilor.

Descară resursa de aici: .pdf

Prezentul articol are scopul de a promova resursele educaționale deschise care ar putea îmbunătăți activitatea cadrelor didactice și/sau le-ar putea facilita copiilor accesul la noi cunoștințe, atitudini și abilități. Articolul a fost realizat în cadrul proiectului „JOC și LEGENDĂ / 100%”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Distribuie daca ti se pare interesant

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.