[24] 160 de activități dinamice (jocuri) pentru team-building / Universitatea din București [RO]

Titlu: 160 de activități dinamice (jocuri) pentru team-building

Autor: Universitatea din București / Centrul de Arte Marţiale şi Studii Asociate – CASA: Şerban Derlogea și Ghiocel Bota

Anul: 2011

ISBN –

Descriere:

O colecție reușită de activități care ajută la formarea și consolidarea echipelor: jocuri introductive, încălzire, liniștire, destindere, creativitate, cooperare, comunicare, încredere, jocuri distractive sau jocuri de închidere. Toate aceste tipuri de activități se regăsesc exemplificate în materialul anexat.

Descarcă resursa de aici: .pdf

Prezentul articol are scopul de a promova resursele educaționale deschise care ar putea îmbunătăți activitatea cadrelor didactice și/sau le-ar putea facilita copiilor accesul la noi cunoștințe, atitudini și abilități. Articolul a fost realizat în cadrul proiectului „JOC și LEGENDĂ / 100%”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Distribuie daca ti se pare interesant

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.