[25] Do and discover – Activități amuzante pentru dezvoltarea abilităților fizice în primii ani de viață / Bridgend Council, Țara Galilor, UK [EN]

Titlu: Do and discover – Activități amuzante pentru dezvoltarea abilităților fizice în primii ani de viață

Autor: Bridgend Council, Țara Galilor, UK

Anul: 2008

Între 3 și 6 ani copiii își dezvoltă abilitățile de mișcare în mod fundamental, iar joaca este principalul mijloc. Acestea îi vor ajuta să progreseze în continuare și să își dezvolte alte noi abilități. Resursa pe care o propunem astăzi susține dezvoltare fizică și oferă activități pe care părinții și personalul din învățământul preșcolar le pot utiliza pentru a sprijini procesul de dezvoltare fizică.