[25] Do and discover – Activități amuzante pentru dezvoltarea abilităților fizice în primii ani de viață / Bridgend Council, Țara Galilor, UK [EN]

Titlu: Do and discover – Activități amuzante pentru dezvoltarea abilităților fizice în primii ani de viață

Autor: Bridgend Council, Țara Galilor, UK

Anul: 2008

ISBN –

Descriere:

Între 3 și 6 ani copiii își dezvoltă abilitățile de mișcare în mod fundamental, iar joaca este principalul mijloc. Acestea îi vor ajuta să progreseze în continuare și să își dezvolte alte noi abilități. Resursa pe care o propunem astăzi susține dezvoltare fizică și oferă activități pe care părinții și personalul din învățământul preșcolar le pot utiliza pentru a sprijini procesul de dezvoltare fizică.

Descarcă resursa de aici: .pdf

Prezentul articol are scopul de a promova resursele educaționale deschise care ar putea îmbunătăți activitatea cadrelor didactice și/sau le-ar putea facilita copiilor accesul la noi cunoștințe, atitudini și abilități. Articolul a fost realizat în cadrul proiectului „JOC și LEGENDĂ / 100%”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Distribuie daca ti se pare interesant

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.