[26] Comunicarea cu copiii – Principii și practici / UNICEF [EN]

Autor: UNICEF / Barbara Kolucki și Dafna Lemish

Anul: 2011

ISBN 978-0-578-09512-7

Această resursă își propune să încurajeze și să faciliteze o comunicare de calitate între adulți și copii, astfel încât viețile copiilor să se îmbunătățească. Rolul resursei este acela de a vă inspira, de a vă ajuta să găsiți și să utilizați cele mai potrivite instrumente, canale și abordări în comunicarea cu copilul.

Partea întâi: De ce copii? De ce comunicare?

Partea a doua: Ce știm deja despre copii și mass-media

Partea a treia: Dezvoltarea copilului și nevoile de comunicare

Partea a patra: Principii și linii directoare în comunicarea cu copii

Partea a cincea: Cum să evitați capcanele frecvente în dezvoltarea comunicării